TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Sūrio vėrinukai su daržovėmis

2012 05 22 11:06

Vėrinukams reikės: 400 g fermentinio sūrio, po 2 žaliųjų, raudonųjų, geltonųjų paprikų, 2 didelių svogūnų, 2 cukinijų, 200 g pievagrybių, 3 česnakų skiltelių, 200 ml aliejaus, šaukšto daržovių prieskonių, kelių šviežio čiobrelio šakelių.

Nuvalykite pievagagrybius, paprikas supjaustykite kvadratėliais, svogūnus - stambiomis skiltelėmis, cukinijas - 1 cm storio griežinėliais, sūrį - maždaug 2x2 cm dydžio kubeliais. Paruoštas daržoves, pievagrybius, sūrį atsitiktine tvarka suverkite ant iešmelių.

Paruošime marinatą: sugrūskite česnakus, susmulkinkite čiobrelius. Aliejų sumaišykite su daržovių prieskoniais, česnakais ir čiobreliais.

Paruoštus vėrinukus sudėkite į gilų indą, užpilkite marinatu ir palaikykite apie 12 val. šaldytuve. Prieš patiekiant apkepkite ant žarijų, kol sūris pradės lydytis.

Skanaus!

Birutė Losoraitienė

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo ar jo marinato receptą ir dalyvaukite konkurse. Birželio 10 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"