Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Švelniai marinuota silkė

 
2012 02 28 9:49

Reikės: 2 silkių (su galvomis), 1 svogūno, 50 ml obuolių acto, 2 a.š. medaus, 5 pipirų žirnelių, 2 lauro lapų, 1 gvazdikėlio, 150 ml vandens.

Silkę išdarinėjame, supjaustome gabalėlias ir sluoksniuojame su dvogūnais. Ant viršaus užpilame iš acto, medaus vandens ir prieskonių sumaišytu marinatu.

Rekomenduojama palaikyti bent 4 val.

Skanaus!

Dalia Dulkienė, Vilnius

Siųskite ir jūs savo žuvies ar jūros gėrybių receptą ir dalyvaukite konkurse. Kovo 16 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"