TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Tiršta moliūgų sriuba

2012 11 17 0:00

Ingredientai: keli nedideli arba vienas didesnis moliūgas, 3 indeliai konservuoto vištienos sultinio, 0,75 šaukštelio malto imbiero, 0,75 šaukštelio druskos, 0,25 šaukštelio pipirų, 0,125 šaukštelio malto cinamono, 1,5 puodelio liesos grietinėlės, 0,75 puodelio grietinės (nebūtinai).

Perpjaukite moliūgus pusiau ir sudėkite puseles nupjautomis pusėmis žemyn į kepimo skardą. Kepkite 180C orkaitėje 30 minučių. Apverskite. Kepkite uždengtus 20-25 min. arba kol moliūgai bus minkšti.

Šaukštu išskabtuokite minkštimą iš moliūgų, žieveles išmeskite. Sudėkite moliūgų minkštimą į virtuvinio kombaino indą. Uždenkite ir smulkinkite iki vientisos masės, įpildami truputį vištienos sultinio, jei mišinys per tirštas.

Supilkite moliūgų piurė ir likusį vištienos sultinį į didelį puodą. Sudėkite imbierą, druską, pipirus ir cinamoną. Užvirkite. Sumažinkite ugnį ir supilkite grietinėlę. Įkaitinkite, bet neužvirkite. Jei norite, papuoškite kiekvieną porciją grietine ir šviežiais čiobrelio lapeliais.

Loreta, Gargždai

Siųskite įvairiausių patiekalų iš moliūgo receptus su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"