TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Trinta moliūgų sriuba

2012 04 16 11:12

Sriubai reikės: 2 l sultinio, 2 morkų, 2 svogūnų, 4 bulvių, 400 g moliūgo, 50 g džiovintų baravykų, 100 g sviesto, pagal skonį druskos ir pipirų.

Kadangi morkos ir bulvės verda ilgiau nei moliūgas, jį reikėtų virti trumpiau ir atskirai. Kol virs daržovės, užmerkite grybus. Išvirtas daržoves (kartu su skysčiu) sutrinkite trintuve. Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą, kai ištirps, pilkite smulkintus svogūnus, lengvai apkepinkite. Dėkite nusausintus ir smulkintus grybus. Trintą masę dar kartą užkaiskite, pilkite svogūnus ir grybus, pasūdykite, įberkite pipirų, palaukite, kol užvirs. Sriuba baigta.

Skanaus!

Simona Kaštelianovienė, Šiauliai

Siųskite ir jūs savo salotų, sriubos ar padažo receptą ir dalyvaukite konkurse. Gegužės 4 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"