Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITROŽIŲ KARAIMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Troškinta elniena su perlinėmis kruopomis

 
2013 01 18 13:44

Reikalingi produktai: elniena, išmirkytos perlinės kruopos, kelios galvos svogūnų, kelios morkos, pora šaukštų pomidorų padažo, sviestas, jūsų mėgiami prieskoniai.

Gaminimo eiga:

1. Svieste apkepiname smulkiai pjaustytus svogūnus (mėgstantiems aštresnį maistą - įmeskite keletą skiltelių sukapoto česnako).

2. Sudėkite mažais gabalėliais pjaustytą elnieną ir apkeptus svogūnus į troškintuvą ar greitpuodį.

3. Ant viršaus sudėkite morkas ir apibarstykite prieskoniais.

4. Sudėkite mirkytas perlines kruopas ir įpilkite virinto šalto vandens (maždaug 2 cm virš kruopų lygio).

5. Viską pagardinkite pomidorų padažu ir troškinkite apie 25-30 min.

Skanaus!

Beata Pauliukienė iš Vilniaus

Siųskite ir jūs savo mėgstamiausio žvėrienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kotanyi" prieskonių rinkinį!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
Rožių karaiSportasŠeima ir sveikataTrasaKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"