Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Troškinta lašiša

 
2013 05 05 0:00

Reikės: 500 g lašišos filė, 200 g rūkytos lašišos, svogūno, 100 ml balto sauso vyno, 400 ml sultinio, 4 v.š. grietinės, 4 pomidorų, šviežio baziliko, 1 a.š. sviesto, 2 v.š. miltų.

Šviežios žuvies filė pasūdykite ir dėkite kartu su juostelėmis supjaustyta rūkyta lašiša.

Svogūną supjaustykite, pakepinkite puode su sviestu. Supilkite vyną ir sultinį. Dėkite žuvies filė ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Išimkite žuvį ir padėkite šiltai.

Į likusį padažą berkite porą šaukštų miltų, maišydami pakaitinkite. Sudėkite grietinę. Supjaustykite smulkiai pomidorus ir berkite į padažą. Patroškinkite.

Žuvį patiekite aplietą padažu ir pabarstytą baziliko lapeliais.

Aleksandra M., Ukmergė

Iki ge­gu­žės 9 d. kvie­čia­me pa­si­da­lin­ti jū­sų mėgs­ta­miau­sių pa­va­sa­ri­nių pa­tie­ka­lų re­cep­tais, ku­riuos siųs­ki­te el.p. zai­di­mai@l­zi­nios.lt. Vi­sus gau­tus re­cep­tus pub­li­kuo­si­me rub­ri­ko­je "Ska­naus!". Net de­šim­čiai lai­min­gų­jų pa­do­va­no­si­me po Ko­ta­nyi prie­sko­nių rinkinį.

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"