TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Troškinta šerniena su daržovėmis

2013 02 01 13:34

Reikės: 800 g šernienos su kaulu, 1 v.š. miltų, 2 v.š. pomidorų padažo, aliejaus kepimui. 

Mėsos marinatui reikės: 1 morkos, nedidelio saliero, petražolių šaknies, 1 svogūno, poros pipirų, lauro lapelio, 2-3 v.š. aliejaus, 1 v.š. obuolių acto, druskos.

Daržoves, skirtas marinatui, sutarkuokite, įpilkite aliejaus, acto, įberkite druskos ir pamaigykite rankomis, kol atsiras skysčio. Tada įdėkite pipirus, lauro lapelį. Šiuo mišiniu aptepkite mėsą ir laikykite ją šaldytuve uždengtame inde 1 parą.

Taip paruoštą mėsą apibarstykite miltais ir apkepkite keptuvėje su aliejumi. Apkepusią dėkite į puodą, įpilkite vandens ir troškinkite apie 1,5 val. Baigdami troškinti, įdėkite pomidorų padažo. Patiekite su bulvių koše, šviežiomis ir troškintomis daržovėmis. 

Skanaus!

Loreta Bulotienė, Kalvarija

Siųskite ir jūs savo mėgstamiausio žvėrienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kotanyi" prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"