Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Troškinta šerniena su daržovėmis

 
2013 02 01 13:34

Reikės: 800 g šernienos su kaulu, 1 v.š. miltų, 2 v.š. pomidorų padažo, aliejaus kepimui. 

Mėsos marinatui reikės: 1 morkos, nedidelio saliero, petražolių šaknies, 1 svogūno, poros pipirų, lauro lapelio, 2-3 v.š. aliejaus, 1 v.š. obuolių acto, druskos.

Daržoves, skirtas marinatui, sutarkuokite, įpilkite aliejaus, acto, įberkite druskos ir pamaigykite rankomis, kol atsiras skysčio. Tada įdėkite pipirus, lauro lapelį. Šiuo mišiniu aptepkite mėsą ir laikykite ją šaldytuve uždengtame inde 1 parą.

Taip paruoštą mėsą apibarstykite miltais ir apkepkite keptuvėje su aliejumi. Apkepusią dėkite į puodą, įpilkite vandens ir troškinkite apie 1,5 val. Baigdami troškinti, įdėkite pomidorų padažo. Patiekite su bulvių koše, šviežiomis ir troškintomis daržovėmis. 

Skanaus!

Loreta Bulotienė, Kalvarija

Siųskite ir jūs savo mėgstamiausio žvėrienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kotanyi" prieskonių rinkinį!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"