Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATA
TRASAŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR IT
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Troškinys moliniuose indeliuose

2012 10 05 16:25

Reikės: 0,5 kg paukštienos filė, 6 bulvių, didelės morkos, svogūno, pievagrybių savo sultyse, vištienos prieskonių, aliejaus, grietinės, sviesto, vandens, molinių indelių.

Paukštieną ištriname prieskoniais ir supjaustome gabaliukais. Atskirai aliejuje pakepiname pievagrybius, paukštieną, sutarkuotą morką ir svogūnus. Bulves nuskutame, supjaustome kubeliais. Viską dedame sluoksniais į molinius indelius. Į kiekvieną iš jų dar įdedame po gabaliuką sviesto ir įpilame po pusę puodelio vandens. Troškiname 0,5 val. 170oC orkaitėje. Baigiant troškinti, į kiekvieną indelį įdedame po šaukštelį grietinės. Skanaus!

Aistė Radvilavičiūtė, Vilnius

Siųskite paukštienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kotanyi" prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"