Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITZAPAD-2017
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Universalus padažas

 
2012 04 25 0:00

Padažui reikės: 100 g naminio majonezo, po 2 v.š. kečupo ir citrinų sulčių, 0,5 raudonos saldžiosios paprikos, 0,5 mėlynojo svogūno, 1 v.š. smulkintų petražolių, žiupsnelio Kajeno pipirų, pagal skonį druskos.

Į smulkintuvą suberkite gabalėliais supjaustytą raudonąją papriką, svogūną bei petražoles. Supilkite majonezą, kečupą bei citrinų sultis ir viską susmulkinkite iki vientisos masės. Pagardinkite pipirais ir druska. Esant būtinybei įpilkite iki poros šaukštų virinto vandens, kad gautumėte norimą konsistenciją.

Šis padažas tinka su šviežiomis ar apvirtomis daržovėmis, salotų lapais bei prie jūrų produktų, žuvies ar mėsos. Padažas iš tiesų universalus, nes puikiai dera prie bet kokių patiekalų. Sandariai uždarytą šaldytuve jį galima laikyti tris dienas.

Skanaus!

Kotryna Perusevičiūtė, Kaunas

Siųskite ir jūs savo salotų, sriubos ar padažo receptą ir dalyvaukite konkurse. Gegužės 4 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaZapad-2017Karjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"