TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Upėtakis po šonine keptas grilyje

2012 03 07 0:00

Patiekalui reikės: 4 upėtakių, 100 g kiaulienos šoninės, druskos, pipirų, Kajeno pipirų, saldžiosios paprikos miltelių cukraus.

Upėtakius nuplaukite, nusausinkite ir pasūdykite.

Ant žuvies klokite plonai supjaustytos šoninės juosteles. Padėkite ant įkaitusio grilio ir kepkite. Po 15 min. pabarstykite žuvį druska, pipirais, Kajeno pipirais, saldžiąja paprika, cukrumi ir kepkite dar 5 min.

Upėtakis puikiai tinka su daržovių garnyru.

Skanaus!

Romas Bertašius, Pasvalys

Siųskite ir jūs savo žuvies ar jūros gėrybių receptą ir dalyvaukite konkurse. Kovo 16 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"