Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATA
TRASAŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Upėtakis po šonine keptas grilyje

2012 03 07 0:00

Patiekalui reikės: 4 upėtakių, 100 g kiaulienos šoninės, druskos, pipirų, Kajeno pipirų, saldžiosios paprikos miltelių cukraus.

Upėtakius nuplaukite, nusausinkite ir pasūdykite.

Ant žuvies klokite plonai supjaustytos šoninės juosteles. Padėkite ant įkaitusio grilio ir kepkite. Po 15 min. pabarstykite žuvį druska, pipirais, Kajeno pipirais, saldžiąja paprika, cukrumi ir kepkite dar 5 min.

Upėtakis puikiai tinka su daržovių garnyru.

Skanaus!

Romas Bertašius, Pasvalys

Siųskite ir jūs savo žuvies ar jūros gėrybių receptą ir dalyvaukite konkurse. Kovo 16 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"