TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Upėtakis su pievagrybiais

2012 12 21 9:15

Reikės: 1 kg žuvies, 5 pievagrybiai, konservuotų kukurūzų, builių, petražolių lapelių, mėsos sultinio, druskos.

Sumaišykite smulkiai supjaustytus išvirtus pievagrybius ar džiovintus baravykus, kukurūzus ir susmulkintus petražolių lapelius bei builius. Jais apiberkite į stiklinį ugniai atsparų indą sudėtą pasūdytą upėtakį. Užpilkite mėsos sultiniu iš dviejų kubiukų ir uždengę troškinkite. Troškintą žuvį patiekite su grietinės padažu.

Skanaus!

Gabrielė M., Vilnius

Siųskite savo mėgstamiausio kalėdinio patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"