TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Velykų boba

2013 03 16 0:00
Autorės nuotr.

Tešlai reikės: 500 g miltų, 150 g sviesto, 150 g razinų, 100 g šaldytų ar džiovintų spanguolių, 170 ml pieno, 150 g cukraus, 4 kiaušinių trynių, 7 g sausų mielių, 50 g vermuto ar romo.

Glajui reikės: 200 g cukraus pudros, 15 g vermuto ar romo, kuris liko nusunkus razinas, 5 g citrinos sulčių.

Razinas reikia užpilti vermutu ir palaikyti valandą, kad išbringtų. Jei naudosite šaldytas spanguoles, jas reikia atšildyti.

Visus produktus, išskyrus razinas ir spanguoles sudėti į duonkepę (naudojau Bomann) ir nustatyti „Normal“ rėžimą. Po pagrindinio tešlos maišymo proceso (pas mane susignalizuoja), sudėti razinas, spanguoles ir tiesiog palaukti kol tešla bus iškildinta ir Velykinė boba iškeps.

Sumaišykite cukraus pudrą, likusį vermutą bei citrinos sultis ir gerai išmaišykite. Paruoštu glajumi apliekite Bobą.

Greita, skanu ir paprasta!

Edita A., Šiauliai

Iki kovo 22 d. kviečiame pasidalinti jūsų mėgstamiausių velykinių patiekalų receptais. Juos siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus gautus velykinius receptus publikuosime rubrikoje "Skanaus!". Net dešimčiai laimingųjų padovanosime po Kotanyi prieskonių rinkinį.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"