Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATA
TRASAŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas: Vištiena grietinėlės padaže

2011 11 16 15:00

Patiekalui reikės: 0,5 - 1 kg vištienos krūtinėlės, 300 ml grietinėlės, 1 didelio svogūno, 1 papriko, 0,5 citrinos, mėsos prieskoniai, bulvių prieskonių mišinio, baziliko, sojų padažo, kario prieskonių, patarkuoto parmezano arba Džiugo sūrio.

Vištienos krūtinėlę supjaustykite kvadratiniais gabaliukais ir pamarinuokite bent 30 min. su prieskoniais (0,5 citrinos sulčių, sojos padažas, bazilikas, mėsos prieskoniai, bulvių prieskonių mišinys).

Pamarinuotą vištieną pakepkite, kol pabals, tada dėkite supjaustytą svogūną ir papriką. Pakepkite kokių 10 - 15 min. Tuomet pilkite grietinėlę, paskaninkite kariu (jei mėgstate aštriau, berkite daugiau kario). Patroškinkite apie 5 min. ir apibarstykite patarkuotu sūriu. Luktelėkite pora minučių, kol sūris išsilydis.

Patiekite su makaronais arba ryžiais.

Skanaus!

Simona

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"