TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas: Vištiena grietinėlės padaže

2011 11 16 15:00

Patiekalui reikės: 0,5 - 1 kg vištienos krūtinėlės, 300 ml grietinėlės, 1 didelio svogūno, 1 papriko, 0,5 citrinos, mėsos prieskoniai, bulvių prieskonių mišinio, baziliko, sojų padažo, kario prieskonių, patarkuoto parmezano arba Džiugo sūrio.

Vištienos krūtinėlę supjaustykite kvadratiniais gabaliukais ir pamarinuokite bent 30 min. su prieskoniais (0,5 citrinos sulčių, sojos padažas, bazilikas, mėsos prieskoniai, bulvių prieskonių mišinys).

Pamarinuotą vištieną pakepkite, kol pabals, tada dėkite supjaustytą svogūną ir papriką. Pakepkite kokių 10 - 15 min. Tuomet pilkite grietinėlę, paskaninkite kariu (jei mėgstate aštriau, berkite daugiau kario). Patroškinkite apie 5 min. ir apibarstykite patarkuotu sūriu. Luktelėkite pora minučių, kol sūris išsilydis.

Patiekite su makaronais arba ryžiais.

Skanaus!

Simona

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"