TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Vištiena kokoso piene

2012 09 24 14:30
Autorės nuotr.

Reikės: 400 g vištienos file, 1 skardinės kokoso pieno, 1 skardinės marinuotų bambukų ūglių, 1 geltonos paprikos, 1 svogūno, saujos svogūnų laiškų, žiupsnelio druskos, čili pipirų.

Svogūną ir smulkiai supjaustytą papriką pakepiname ant sviesto, kol suminkštės. Vištienos file supjaustome kąsnio dydžio gabalėliais ir pakepiname kitoje keptuvėje. Kai vištiena apskrunda, į ją sudedame kepintas paprikas ir svogūnus, suverčiame bambukų ūglius ir įberiame mėgstamų prieskonių, kepiname toliau kartu. Po to į keptuvę supilamas kokoso pienas ir pagardinamas šiek tiek čili pipiro prieskoniais. Ant visko suberiame supjaustytus svogūno laiškus. Palengva maišydami taip viską troškiname, kol padažas sutirštėja.

Vištieną patiekiame su ryžiais. 

Skanaus!

Donata Markulė, Šiauliai

Siųskite paukštienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"