Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Vištiena kokoso piene

 
2012 09 24 14:30
Autorės nuotr.
Autorės nuotr.

Reikės: 400 g vištienos file, 1 skardinės kokoso pieno, 1 skardinės marinuotų bambukų ūglių, 1 geltonos paprikos, 1 svogūno, saujos svogūnų laiškų, žiupsnelio druskos, čili pipirų.

Svogūną ir smulkiai supjaustytą papriką pakepiname ant sviesto, kol suminkštės. Vištienos file supjaustome kąsnio dydžio gabalėliais ir pakepiname kitoje keptuvėje. Kai vištiena apskrunda, į ją sudedame kepintas paprikas ir svogūnus, suverčiame bambukų ūglius ir įberiame mėgstamų prieskonių, kepiname toliau kartu. Po to į keptuvę supilamas kokoso pienas ir pagardinamas šiek tiek čili pipiro prieskoniais. Ant visko suberiame supjaustytus svogūno laiškus. Palengva maišydami taip viską troškiname, kol padažas sutirštėja.

Vištieną patiekiame su ryžiais. 

Skanaus!

Donata Markulė, Šiauliai

Siųskite paukštienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"