TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Vištienos ir svogūnų pyragas

2012 10 12 15:48

Reikalingi produktai: 1.5 kg vištos, 500 g svogūnų, 200 ml pieno, 200 g fermentinio sūrio, 1 kiaušinis, citrinos, 1 kg šaldytos mielinės sluoksniuotos tešlos.

Išverdame vištą. Išėmę ją, į likusį sultinį supilame pieną ir sudedame griežinėliais pjaustytus svogūnus. Svogūnai verdami ant stiprios ugnies tol, kol pasidaro beveik vientisa masė.

Į išvirtą svogūnų masę sudedame smulkiai pjaustytą vištieną, išplaktą kiaušinį, citrinos sultis, sutarkuotą fermentinį sūrį ir pagardinus savo mėgstamais prieskoniais viską gerai išmaišome.

Skardą išklojame tešla, sudedame paruoštą vištienos įdarą ir užklojame kitu tešlos sluoksniu. Kepame tol, kol pagels.

Labai skaniai valgomas pyragas, ir karštas, ir šaltas, puikus patiekalas vežtis į iškylą gamtoje.

Indrė Garbenčiūtė, Vilnius

Siųskite paukštienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"