TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Vištienos sriuba

2012 05 04 9:43

Sriubai reikės: 300 g. vištienos krūtinėlės, 8 puodelių vandens, 1 valg. šaukšto druskos, 3 svogūnų, 4 česnako skiltelių, 2 saliero kotų, 2 morkų, makaronų, krapų.

1. vištieną supjaustyti gabaliukais ir sudėti į puodą.

2. Vištieną užpilti šaltu vandeniu, kad apsemtų. Vandens neturi būti labai daug. Įdėti valgomą šaukštą druskos.

3. Pradedant sriubai virti, sumažinti ugnį ir kruopščiai nugraibyti vis iškylančias putas bei riebalus. Jei tą darbą atliksime kruopščiai, sriuba bus skaidri ir turės puikią spalvą.

4.Sudėti supjaustytus svogūnus česnako skilteles. Kiek vėliau sudėti supjaustytus saliero kotus. Vėliausiai sudėti morkas. Daržovių neskubėti dėti, kad nepervirtų, nes jos - sriubos dalis.

5. Vištos krūtinėlė išverda per 30 min.

6. Baigiant sriubai virti, aš sudėjau makaronų. Sriuba buvo nuostabios spalvos ir puikaus skonio.

Su geriausiais linkėjimais,

Onutė Kasikevičiūtė, Vilnius

Siųskite ir jūs savo salotų, sriubos ar padažo receptą ir dalyvaukite konkurse. Gegužės 4 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"