TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Vištienos troškinys su daržovėmis

2012 10 16 0:00

Patiekalui reikės: 800g vištienos, 1-2 morkų, 1 stiklinės ryžių, 150 g aliejaus, 3 svogūnų, 50 g sviesto, 50 g fermentinio sūrio, 2 stiklinių konservuotų žaliųjų žirnelių, petražolių, 2 – 3 pomidorų, vištienos prieskonių, druskos.

Pasūdytame vandenyje išvirkite vištieną ir griežinėliais supjaustytas morkas.

Išgriebkite vištieną, mėsą atskirkite nuo kaulų, susmulkinkite ir pakepkite ištirpintame svieste kartu su virtomis morkomis.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite  smulkintus svogūnus, pakepinkite. Suberkite ryžius, gerai išmaišykite ir kepinkite, kol ryžiai sugers aliejų. Užpilkite 3 stiklines perkošto sultinio, įberkite prieskonių, druskos ir uždengus kepkite orkaitėje, kol ryžiai suminkštės. Baigiant kepti įdėkite sviesto, užberkite tarkuoto fermentinio sūrio. Į ryžius suberkite konservuotus žaliuosius žirnelius ir gerai išmaišykite. Į lėkštę dėkite ryžius, o per vidurį pakepintą vištieną.

Papuoškite petražolėmis ir pomidorų griežinėliais.

Skanaus!

Rūta Gedvilaitė

Siųskite paukštienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"