TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Vyniotinis iš faršo ir sūrio

2013 03 04 14:18
Autorės nuotr.

Vyniotinio užpildui reikės: 500 g kiaulienos ir jautienos faršo (50:50), 1 svogūno, 2 česnako skiltelių, 2 morkų, 1 kiaušinio, prieskonių mėsai, druskos ir pipirų pagal skonį. 

Pagrindiniai daliai reikės: 350 g fermentini sūrio, 5 kiaušinių, 250 g majonezo.

Fermentinį sūrį smulkiai sutarkuokite, sumaišykite su kiaušiniu ir majonezu. Masę gerai išmaišykite, bet ne maigykite. Formą iškloti kepimo popieriumi, ištepti augaliniu aliejumi. Į formą įkrėskite sūrio masę, tolygiai paskirstykite ir kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Iškepus leiskite kepiniui atvėsti.

Nulupkite ir supjaustykite svogūną ir česnaką, morkas smulkiai sutarkuokite. Į faršą suberkite mėsos prieskonius, druską ir pipirus, įmuškite kiaušinį. Svogūnus, česnakus ir morkas apkepkite keptuvėje. Dėkite faršą, gerai išmaišykite, kad viskas tolygiai pasiskirstytų.

Atvėsus sūrio masei, ant viršaus tolygiai paskleiskite faršą su daržovėmis ir susukite vyniotinį. Jį dėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.

Kristina

Iki kovo 22 d. kviečiame pasidalinti jūsų mėgstamiausių velykinių patiekalų receptais. Juos siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus gautus velykinius receptus publikuosime rubrikoje "Skanaus!". Net dešimčiai laimingųjų padovanosime po Kotanyi prieskonių rinkinį.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"