Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Vyniotinis su kepenėlių paštetu

 
2013 03 20 0:00

Vyniotiniui reikės: 0,5 kg kalakutienos filė, 6-8 špinatų lapų, vištienos prieskonių, druskos.

Paštetui reikės: 300 g vištų kepenėlių, 1 svogūno, 70 g brendžio, aliejaus kepti, pagal skonį čiobrelių, druskos ir pipirų.

Kalakutienos filė pamuškite, pabarstykite prieskoniais ir palikite apie 1-2 val. marinuotis.

Kepenėles susmulkinkite, išpjaustykite gysleles ir apie 15 min. pakepinkite su aliejumi. Atvėsinkite.

Supjaustykite, apkepkite ir atvėsinkite svogūnus. Dalį kepenėlių ir svogūnus susmulkinkite virtuviniu kombainu, pagardinkite prieskoniais ir įpilkite brendžio.

Ant paruoštos kalakutienos suklokite špinatų lapus, ant jų sudėkite paruoštą kepenėlių paštetą ir likusius pakepintų kepenėlių gabaliukus. Mėsą suvyniokite, susukite į celofaną ir suriškite virvele. Kepti reikia apie 170 C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 30 min.

Skanaus!

Laura Grėbliukaitė, Vilnius

Iki kovo 22 d. kviečiame pasidalinti jūsų mėgstamiausių velykinių patiekalų receptais. Juos siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus gautus velykinius receptus publikuosime rubrikoje "Skanaus!". Net dešimčiai laimingųjų padovanosime po Kotanyi prieskonių rinkinį.

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"