TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas.Vyniotinis su sūriu ir vištiena

2013 05 09 15:14

Šis vyniotinis atrodo labai pavasariškai. Geltonas sūris - kaip saulė, žali žirneliai - kaip ką tik pabudusi žolė.

Reikės: po 300 g vištienos filė (ar paruoštas vištienos faršas) ir sūrio, 3 kiaušinių, 100 g žirnelių, pagal skonį druskos ir pipirų.

Iš vištienos paruoškite faršą, sudėkite žirnelius, pabarstykite druska, pipirais. Viską gerai išmaišykite.

Sutarkuokite sūrį ir sumaišykite su kiaušiniais.

Padėklą išklokite kepimo popieriumi, ištepkite aliejumi. Sūrio ir kiaušinių masę tolygiai paskleiskite ant popieriaus . Kepkite apie 5 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių.

Ant vienos pusės kepto lydyto sūrio paskirstykite maltą mėsą ir sulenkdami kartu su kepmo popieriumi apadenkite antrąja sūrio puse. Popieriaus kraštus labai kruopščiai užspauskite, kad sultys neišbėgtų. Kepkite toje pačioje temperatūroje 30 min.

Iškepus vyniotiniui, palikite, kad atvėstų ir tik tada pjaustykite riekėmis.

Skanaus!

Kristina

Iki ge­­­­­gu­­­­­žės 9 d. kvie­­­­­čia­­­­­me pa­­­­­si­­­­­da­­­­­lin­­­­­ti jū­­­­­sų mėgs­­­­­ta­­­­­miau­­­­­sių pa­­­­­va­­­­­sa­­­­­ri­­­­­nių pa­­­­­tie­­­­­ka­­­­­lų re­­­­­cep­­­­­tais, ku­­­­­riuos siųs­­­­­ki­­­­­te el.p. zai­­­­­di­­­­­mai@l­­­­­zi­­­­­nios.lt. Vi­­­­­sus gau­­­­­tus re­­­­­cep­­­­­tus pub­­­­­li­­­­­kuo­­­­­si­­­­­me rub­­­­­ri­­­­­ko­­­­­je "Ska­­­­­naus!". Net de­­­­­šim­­­­­čiai lai­­­­­min­­­­­gų­­­­­jų pa­­­­­do­­­­­va­­­­­no­­­­­si­­­­­me po Ko­­­­­ta­­­­­nyi prie­­­­­sko­­­­­nių rin­ki­nį.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"