TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Ypatingoji moliūgų sriuba

2012 11 15 0:00
Autorės nuotr.

Reikės:  vištienos krūtinėlės, 500 g moliūgo, svogūno, 2 morkų, 30 g sviesto, 4 šaukštų manų kruopų, litro daržovių sultinio, 50 ml grietinėlės, pipirų, druskos.

Svogūną smulkiai supjaustyti. Su trupučiu sviesto pakepinti keptuvėje ant nedidelės ugnies, kol suminkštės. Sutarkuoti morkas, sudėti į keptuvę kartu su svogūnu. Tuomet sudėti gabaliukais pjaustytą vištieną ir lengvai apkepti.

Keptuvės turinį perdėti į puodą, suberti nedideliais kvadratėliais pjaustytą moliūgą, užpilti sultiniu ir užvirti. Virti apie 15-20 minučių, kol moliūgas suminkštės. Tada suberti manų kruopas. Kai po kelių minučių sriuba sutirštės, nukelti puodą nuo ugnies ir sriubą pertrinti per sietelį ar sutrinti smulkintuvu. Grąžinus puodą ant viryklės, supilti grietinėlę, permaišyti, pagal skonį įberti maltų pipirų ir druskos.

Roma Baltrušaitienė, Kaunas

Siųskite įvairiausių patiekalų iš moliūgo receptus su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"