TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas.Žaliasis troškinys

2013 05 03 10:15

Prireiks: keletos saujų špinatų (akstyvą pavasarį puikiai tinka dilgėlės), balto sūrio, kepintų sezamo sėklų, poros šaukštų grietinės, juodgrūdės sėklų.

Karštu vandeniu nuplikyti špinatus ar dilgėles, susmulkinti. Į įkatintą keptuvę dėti juodgrūdės sėklas, pakaitinti. Sudėti špinatus ar dilgėles, kai jie išleidžia sultis, sudėti smulkintą baltą sūrį, sezamo sėklas ir grietinę. Pašildyti, kol pradės leistis sūris. Labai greitas ir skanus patiekalas, tinkantis su paprasčiausia juoda duona ar bulvėmis.

Elena, Vilnius

Iki ge­­gu­­žės 9 d. kvie­­čia­­me pa­­si­­da­­lin­­ti jū­­sų mėgs­­ta­­miau­­sių pa­­va­­sa­­ri­­nių pa­­tie­­ka­­lų re­­cep­­tais, ku­­riuos siųs­­ki­­te el.p. zaidimai@lzinios.lt. Vi­­sus gau­­tus re­­cep­­tus pub­­li­­kuo­­si­­me rub­­ri­­ko­­je "Ska­­naus!". Net de­­šim­­čiai lai­­min­­gų­­jų pa­­do­­va­­no­­si­­me po Kotanyi prieskonių rinkinį.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"