TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Žiediniai kopūstai tešloje

2012 01 30 16:12

Jums reikės: 1 didelio kalafioro, 1 stiklinės kefyro, 150 g kvietinių miltų, 3 kiaušinių, po žiupsnelį druskos ir cukaus; 1 šaukšto obuolių acto, 200 g pomidorų, aliejaus (kepimui).

Žiedinis kopūstas supjaustomas (geriau tiesiog rankomis sulaužomas) mažais gabalėliais (apie 2–3 mm skersmens). Tuomet gabalėliai dedami į pasūdytą, parūgštintą, pasaldintą vandenį ir verdama apie 10 minučių.

Atskirai iki standumo išplakami trijų kiaušinių baltymai. Tryniai sumaišomi su kefyru, druska, miltais iki grietinės tirštumomasės, tuomet įdedami išplakti baltymai. Tuomet belieka žiedinių kopūstų gabaliukus merkti į tešlą ir dėti į įkaitusio aliejaus puodą ir palaukti kol apskrus (2-3 min.). Jei aliejus gabaliukų neapsemia, juos reikia pavartyti.

Tinka patiekti su baltu padažu ir pomidorais!

Skanaus!

Lili M.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"