Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATA
TRASAŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis

2012 03 13 8:49

Ingredientai: 700 g jūros lydekos filė, 300 g ryžių, 200 g šparaginių pupelių, 200 g konservuotų kukurūzų, 200 g konservuotų žirnelių, 2 morkos, majonezo, druskos pagal skonį, juodųjų pipirų pagal skonį, žuvies prieskonių.

Žuvį reikia ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir, apvoliojus miltais, truputį apkepti keptuvėje. Morkas supjaustyti kubeliais, šparagines pupeles - šiaudeliais, ryžius išvirti. Į skardą sudėti apkeptą žuvį, ant jos - virtus ryžius, o ant viršaus dėti daržoves ir kepti 180 C karštumo orkaitėje. Baigiant kepti, uždėti tarkuotą sūrį ir uždėti majonezo ir dar pakepti, kol sūris išsilydys.

Skanaus :))))

Neringa Laurinaitienė  Kaunas :)

Siųskite ir jūs savo žuvies ar jūros gėrybių receptą ir dalyvaukite konkurse. Kovo 16 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"