Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkusas. Marinuotos paprikos

 
2012 08 01 9:12

Marinatui reikės: 0,5 stiklinės 9% acto, 3 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės cukraus, 1 šaukštas aliejaus, 1,5 šaukšto druskos.

Į stiklainius dedame lauro lapų, kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų žirnelių.

Papriką perpjauname, išvalome sėklas ir pjaustome pagal norą: kubeliais, šiaudeliais, juostelėm. Po to nuplikiname verdančiu vandeniu.

Užverdame marinatą, suberiame paprikas ir paverdame 2 - 3 min. Tada sudedame į stiklainiukus ir užsukame.

Monika UdzikauskaitėNorite dalyvauti konkurse? Siųskite konservuotų daržovių, grybų ir kitų žiemos gėrybių receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį. Rugpjūčio 27 d. paskelbsime devynis laiminguosius!

DALINKIS:
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"