TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Krevečių iešmeliai

2012 01 13 0:00

Patiekalui reikės: 900 g krevečių, 250 ml alyvuogių aliejaus, 25 g petražolių, 1 citrinos, 2 v.š. aštraus padažo, 3 skiltelių česnako, 1 v.š. pomidorų pastos, 2 a.š. džiovinto raudonėlio, durskos, pipirų.

Sutrinkite česnakų skilteles ir kartu su kitais ingredientais sumaišykite dideliame plastikiniame inde su dangteliu. Gerai pakratykite. Marinuokite kambario temperatūroje 2 val.

Krevetėms išsimarinavus, suverkite ant bambukinių iešmelių (prieš tai rekomenduojama juos palaikyti vandenyje). Kepkite ant grotelių po 5 min. iš kiekvienos pusės. Retkarčiais apšlakstykite likusiu marinatu.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"