Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATA
TRASAŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Krevečių iešmeliai

2012 01 13 0:00

Patiekalui reikės: 900 g krevečių, 250 ml alyvuogių aliejaus, 25 g petražolių, 1 citrinos, 2 v.š. aštraus padažo, 3 skiltelių česnako, 1 v.š. pomidorų pastos, 2 a.š. džiovinto raudonėlio, durskos, pipirų.

Sutrinkite česnakų skilteles ir kartu su kitais ingredientais sumaišykite dideliame plastikiniame inde su dangteliu. Gerai pakratykite. Marinuokite kambario temperatūroje 2 val.

Krevetėms išsimarinavus, suverkite ant bambukinių iešmelių (prieš tai rekomenduojama juos palaikyti vandenyje). Kepkite ant grotelių po 5 min. iš kiekvienos pusės. Retkarčiais apšlakstykite likusiu marinatu.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"