Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Krevetės su imbiero ir mango majonezu

 
2012 01 17 0:00

Reikės: 1 kg krevečių, 1 mango, citrinžolės, imbiero šaknies, 2 v.š. žemės riešutų aliejaus, 1 v.š. žaliosios citrinos sulčių, 2 kiaušinių, 2 a.š. garstyčių miltelių, aliejaus.

Krevetes išdarinėkite (uodegas palikite) ir gerai nuplaukite. Sudėkite į dubenį su susmulkinta balta citrinžolės dalimi. Uždenkite ir apie 1,5 val. marinuokite šaldytuve.

Nulupkite ir susmulkinkite mangą, sutarkuokite imbiero šaknį. Sumaišykite dubenyje su citrinos sultimis, kiaušinių tryniais ir garstyčiomis. Smulkintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Supilkite aliejų ir darkart gerai ištrinkite. Pagardinkite druska ir pipirais.

Kepimo groteles įkaitinkite ir sudėkite krevetes.Retkarčiais pavartydami kepkite vos 5-7 min., kol pakeis spalvą. Patiekite su paruoštu majonezu.

Skanaus!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"