Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Kriaušių ir kumpio užkandėlė

 
2011 10 07 14:08

Užkandžiui reikės: 4 kriaušių, plonai supjaustyto vytinto kumpio, 2 šaukštų šviežiai spaustų citrinų sulčių, 2 šaukštelių balzaminio acto, gražgarsčių lapelių, tarkuoto parmezano, druskos, juodųjų pipirų.

Kriaušes supjaustykite skiltelėmis ir apšlakstykite citrinų sultimis, balzaminiu actu, apibarstykite druska ir juodaisiais pipirais.

 

Paimkite griežinėlį vytinto kumpio, į jį įvyniokite kriaušės skiltelę, apibarstytą parmezanu bei kelis gražgarsčių lapelius.

Kad neišsivyniotų, užkandėles ant lėkštės ar padėklo dėkite taip, kad užlenktasis kumpio kraštelis būtų apačioje, galite sutvirtinti ir smeigtuku.

Skanaus!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"