TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Kriaušių ir kumpio užkandėlė

2011 10 07 14:08

Užkandžiui reikės: 4 kriaušių, plonai supjaustyto vytinto kumpio, 2 šaukštų šviežiai spaustų citrinų sulčių, 2 šaukštelių balzaminio acto, gražgarsčių lapelių, tarkuoto parmezano, druskos, juodųjų pipirų.

Kriaušes supjaustykite skiltelėmis ir apšlakstykite citrinų sultimis, balzaminiu actu, apibarstykite druska ir juodaisiais pipirais.

 

Paimkite griežinėlį vytinto kumpio, į jį įvyniokite kriaušės skiltelę, apibarstytą parmezanu bei kelis gražgarsčių lapelius.

Kad neišsivyniotų, užkandėles ant lėkštės ar padėklo dėkite taip, kad užlenktasis kumpio kraštelis būtų apačioje, galite sutvirtinti ir smeigtuku.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"