TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Kukurūzų ir krabų lazdelių sriuba

2011 11 29 8:00

Sriubai reikės: 225 g krabų lazdelių, 4 kukurūzų burbuolių, 1 l vištienos sultinio, 60 ml šalto vandens, 4 svogūnėlių, 2 kiaušinių, imbiero šaknies, 2 v.š. sojos padažo, 2 a.š. krakmolo, 30 g šviežios kalendros.

Aštriu peiliu perpjaukite kukurūzų burbuoles, nuimkite grūdelius. Kukurūzus, sultinį ir sutarkuotą imbierą sudėkite į puodą. Uždenkite ir užvirkite aukštoje temperatūroje, tada temperatūrą sumažinkite ir virkite neuždengtą puodą dar 5 min. Mažame dubenėlyje sumaišykite sojos padažą, krakmolą ir 1 v.š. vandens. Sumaišykite kiaušinių baltymus su likusiu vandeniu. Supilkite krakmolo mišinį į sriubą ir gerai išmaišykite. Virkite dar 1 min., kol sriuba kiek sutirštės. Iš lėto pilkite kiaušinių masę ir nuolat maišykite. Suberkite susmulkintas krabų lazdeles ir įžambiai susmulkintus svogūnėlius. Pagardinkite druska ir pipirais. Patiekdami apibarstykite kalendromis.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"