TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Lazanija

2011 10 30 9:00

Patiekalui reikės: 9 vnt. lazanijos lakštų, 500 g kiaulienos faršo, 2 morkų, 1 kaliaropės,1 poro, 1 stikl. konservuotų žirnelių, 100 g fermentinio sūrio, 6 šaukštų grietinės, druskos, pipirų, mėsos prieskonių, aliejaus.

Makaronų lakštus išvirkite pasūdytame vandenyje po 3 lakštus puode, kad nesuliptų. Mėsą pakepkite su trupučiu aliejaus, druska, pipirais bei kitais prieskoniais.

Morkas ir kaliaropes sutarkuokite žiedeliais ir viską patepkite su aliejumi. Tuomet apkeptas daržoves sudėkite į puodą, užpilkite truputį vandens, suberkite žirnelius, druskos, pipirų ir troškinkite. Baigdami troškinti įdėkite petražolių.

Kepimo indą ištepkite aliejumi ir dėkite 3 makaronų lakštus (vieną šalia kito). Ant jų sudėkite mėsos įdarą ir patepkite jį 3 šaukštais grietinės. Tada dėkite kitus 3 makaronų lakštus, o ant jų - daržovių įdarą, kurį irgi aptepkite 3 šaukštais grietinės. Vėl dėkite 3 makaronų lakštus, užberkite sutarkuotą fermentinį sūrį ir keptike orkaitėje apie 1 val.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"