Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Lęšiai su špinatais

 
2011 11 28 10:34

Patiekalui reikės: 3 stikl. raudonųjų lęšių, 5 stikl. vandens, 3 v.š. alyvuogių aliejaus, 1 a.š. aitriojo raudonojo pipiro, 1 skardinės pomidorų savo sultyse, 1 citrinos, saujos špinatų, 1 a.š. druskos, 1 skiltelės česnako.

Lęšius nuplaukite, sudėkite juos ir supilkite vandenį į gilią keptuvę. Leiskite vandeniui užvirti, tada sumažinkite ugnį, uždenkite ir virkite apie 10 min. Ugnį sumažinkite iki minimumo. Supilkite aliejų, sudėkite sutrintą česnaką, susmulkintus pomidorus, druską, pipirą. Išmaišykite,uždenkite ir virkite apie 10-15 min., kartais pamaišydami. Sudėkite špinatus ir virkite dar 1-2 min., kol špinatai subliukš. Išspauskite citrinos sultis. Išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies. Patiekite su ryžiais.

Skanaus!

DALINKIS:
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"