TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Lęšiai su špinatais

2011 11 28 10:34

Patiekalui reikės: 3 stikl. raudonųjų lęšių, 5 stikl. vandens, 3 v.š. alyvuogių aliejaus, 1 a.š. aitriojo raudonojo pipiro, 1 skardinės pomidorų savo sultyse, 1 citrinos, saujos špinatų, 1 a.š. druskos, 1 skiltelės česnako.

Lęšius nuplaukite, sudėkite juos ir supilkite vandenį į gilią keptuvę. Leiskite vandeniui užvirti, tada sumažinkite ugnį, uždenkite ir virkite apie 10 min. Ugnį sumažinkite iki minimumo. Supilkite aliejų, sudėkite sutrintą česnaką, susmulkintus pomidorus, druską, pipirą. Išmaišykite,uždenkite ir virkite apie 10-15 min., kartais pamaišydami. Sudėkite špinatus ir virkite dar 1-2 min., kol špinatai subliukš. Išspauskite citrinos sultis. Išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies. Patiekite su ryžiais.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"