TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Moliūgų uogienė - ne tik žiemai

2013 06 11 15:48
localkitchenblog.com nuotrauka

Moliūgas yra labai naudingas sveikatai. Reguliarus šio produkto vartojimas palengvina širdies negalavimus, gydo esant viršsvoriui, normalizuoja medžiagų apykaitą, o besilaukiančioms iš organizmo padeda šalinti toksinus.

Beje, tai ne tik vertingas, sveikas, bet ir dietinis produktas, kas visuomet yra aktualu moterims.

Kadangi moliūgai paprastai būna labai dideli, panaudoti juo vienu kartu yra gana sudėtinga.

Dalinamės receptu, kuris pagelbės, jeigu moliūgo niekaip nepavyksta panaudoti skaniai.

Paruošimas:

Supjaustome moliūgą riekelėmis, sudedame į skardą žievele žemyn, įpilame šiek tiek vandens, kepiname 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ir viską sutriname.

Taip paruoštą piurė galima valgyti su pyragais, sausainiais, sriubomis, blynais ar keksiukais. Kitaip sakant, moliūgų uogienė - universalus pagardas prie įvairių valgių.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"