Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Moliūgų uogienė - ne tik žiemai

 
2013 06 11 15:48
localkitchenblog.com nuotrauka

Moliūgas yra labai naudingas sveikatai. Reguliarus šio produkto vartojimas palengvina širdies negalavimus, gydo esant viršsvoriui, normalizuoja medžiagų apykaitą, o besilaukiančioms iš organizmo padeda šalinti toksinus.

Beje, tai ne tik vertingas, sveikas, bet ir dietinis produktas, kas visuomet yra aktualu moterims.

Kadangi moliūgai paprastai būna labai dideli, panaudoti juo vienu kartu yra gana sudėtinga.

Dalinamės receptu, kuris pagelbės, jeigu moliūgo niekaip nepavyksta panaudoti skaniai.

Paruošimas:

Supjaustome moliūgą riekelėmis, sudedame į skardą žievele žemyn, įpilame šiek tiek vandens, kepiname 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ir viską sutriname.

Taip paruoštą piurė galima valgyti su pyragais, sausainiais, sriubomis, blynais ar keksiukais. Kitaip sakant, moliūgų uogienė - universalus pagardas prie įvairių valgių.

DALINKIS:
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"