TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Moliūgų vyniotinis

2013 12 27 12:30
vaikai-vanile.blogspot.com nuotraukos

Šitą moliūgą kepu jau daug metų, visada pagal tą patį receptą. Receptas nurašytas nuo Libby’s moliūgų tyrės skardinės etiketės. Labai geras receptas. Ir labai geras vyniotinis. 

Moliūgų vyniotinis

Pagal receptą nuo Libby’s moliūgų tyrės skardinės

Biskvitas:

3/4 stiklinės* miltų

1/2 šaukštelio kepimo miltelių

1/2 šaukštelio valgomos sodos

1/2 šaukštelio malto cinamono

1/8 šaukštelio tarkuoto muskato

1/4 šaukštelio druskos

3 kiaušiniai

1 stiklinė cukraus

2/3 stiklinės moliūgų tyrės

1/4 stiklinės cukraus pudros

Įdaras:

113 g grietinėlės sūrio, kambario temperatūros

1 stiklinė cukraus pudros

85 g sviesto, kambario temperatūros

1 šaukštelis vanilės esencijos

Cukraus pudros, pabarstymui

*1 stiklinė = 236 ml

Biskvitas:

Orkaitę įkaitinti iki 190oC.

Stačiakampę 25 cm x 35 cm kepimo skardą patepti aliejumi, iškloti sviestiniu popieriumi. Popierių patepti aliejumi ir pabarstyti miltais. Apvertus iškratyti neprilipusius miltus.

Medvilninį virtuvinį rankšluostėlį pabarstyti cukraus pudra.

Kartu persijoti miltus, kepimo miltelius, sodą, cinamoną, muskatą ir druską.

Kiaušinius išsukti su cukrumi iki purumo. Imaišyti moliūgų tyrę. Suberti sausus ingredientus ir atsargiai išmaišyti. Tešlą paskirstyti ant paruoštos skardos.

Kepti 13-15 minučių, kol biskvito viršus sukeps. Traukti iš orkaitės. Peiliu atlaisvinti prie skardos prikibusius biskvito kraštus. Biskvitą iškart apversti ant paruošto rankšluostėlio. Atsargiai nulupti sviestinį popierių. Pradedant nuo trumposios kraštinės, biskvitą kartu su rankšluosčiu susukti į vyniotinį. Perkelti ant grotelių ir palikti, kad atvėstų.

Įdaras:

Persijoti cukraus pudrą.

Mikseriu išsukti sūrį, cukraus pudrą, sviestą ir vanilės esenciją iki vientisos masės.

Atsargiai išvynioti biskvitą. Kremą tolygiai paskirstyti ant viso biskvito paviršiaus. Bisvitą vėl susukti į vyniotinį, įsukti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą, kad sustingtų, maždaug 1 valandai.

Prieš tiekiant į stalą, vyniotinio viršų pabarstyti cukraus pudra.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"