Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATA
TRASAŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR IT
ĮDOMYBĖS

Padėkos diena: Spanguolių padažas

2012 11 18 8:00

Padažui reikės: 1 stiklinės cukraus, 1 puodelio apelsinų sulčių, 150 g šviežių spanguolių.

Ant vidutinės ugnies apelsinų sultyse ištirpdykite cukrų. Sudėkite spanguoles ir pakaitinkite dar apie 10 min.

Paruoštą padažą supilkite į indą ir palikite kelioms minutėms, kol atvės.

Kaip tiksliai gaminti Padėkos dienos patiekalus, galite pažiūrėti apačioje pridėtame video.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"