Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Padėkos diena: Spanguolių padažas

 
2012 11 18 8:00

Padažui reikės: 1 stiklinės cukraus, 1 puodelio apelsinų sulčių, 150 g šviežių spanguolių.

Ant vidutinės ugnies apelsinų sultyse ištirpdykite cukrų. Sudėkite spanguoles ir pakaitinkite dar apie 10 min.

Paruoštą padažą supilkite į indą ir palikite kelioms minutėms, kol atvės.

Kaip tiksliai gaminti Padėkos dienos patiekalus, galite pažiūrėti apačioje pridėtame video.

Skanaus!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"