TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Padėkos diena: Spanguolių padažas

2012 11 18 8:00

Padažui reikės: 1 stiklinės cukraus, 1 puodelio apelsinų sulčių, 150 g šviežių spanguolių.

Ant vidutinės ugnies apelsinų sultyse ištirpdykite cukrų. Sudėkite spanguoles ir pakaitinkite dar apie 10 min.

Paruoštą padažą supilkite į indą ir palikite kelioms minutėms, kol atvės.

Kaip tiksliai gaminti Padėkos dienos patiekalus, galite pažiūrėti apačioje pridėtame video.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"