TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Paprikos skonio mėsos juostelės su baziliko skonio makaronais

2011 10 22 8:00

Paprikos skonio mėsai (4 porcijoms) reikės: 500 g juostelėmis supjaustytos kiaulienos filė (arba veršienos), 3 v. š. alyvuogių aliejaus, 1 smulkiai supjaustyto svogūno, 1 sukapotos česnako skiltelės, 1 a. š. Kotányi paprikos, 1/4 l daržovių sultinio, 1/8 l grietinėlės, 3 smulkintų svogūno laiškų, 1 raudonosios paprikos (nuluptos ir supjaustytos kubeliais), 1 šlakelio baltojo vyno, Kotányi pipirų malūnėlio (maždaug 3 apsisukimų), druskos.

Bazilikų skonio makaronams reikės: 300 g juostinių makaronų, virtų iki vidutinio kietumo, 3 v. š. alyvuogių aliejaus, žiupsnelio Kotányi bazilikų, druskos.

Mėsą pabarstykite druska ir pipirais. Gerai apkepinkite alyvuogių aliejuje, įdėkite svogūnų ir česnako – dar šiek tiek pakepinkite ir suberkite paprika. Iš karto apšlakstykite baltuoju vynu, supilkite daržovių sultinį, grietinėlę ir trumpai patroškinkite, kol padažas sutirštės. Pabaigoje sudėkite raudonąją papriką, svogūnų laiškus ir pagardinkite prieskoniais. Juostinius makaronus sumaišykite su alyvuogių aliejumi, pasūdykite ir pridėkite bazilikų. Paprikų skonio mėsą patiekite su bazilikų skonio makaronais.

Paruošimo laikas: 15 - 30 min.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"