TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Restoranėlis, kuriame nėra meniu

2013 01 13 16:26
Kristinos Kučinskaitės nuotraukos

Ridikėlių, braškių ir krevečių užkandis, šokoladiniai ledai su druska ir alyvuogių aliejumi, lašiša su tikro juodo šokolado pagardu – visa tai ir dar daugiau neįprastų derinių buvo galima paragauti ir įvertinti Kaune atidarytame netradiciniame restoranėlyje, neturėsiančiame meniu ir veiksiančiame tik vakarais.

Jo autorius, virtuvės šefas Tomas Ragauskas sako, jog kas vakarą bus gaminama vis kitokia vakarienė iš konkrečiam metų laikui būdingų šviežių produktų.

Kokius patiekalus ruoš T. Ragauskas sugalvos iš vakaro ar net ryte, apsilankęs turguje bei parduotuvėse.

Vakarienės prasidės 18 valandą. Didžiąją jų dalį lydės gyva muzika, mados kolekcijų pristatymas ar kiti kultūriniai renginiai.

Virtuvės šefas lankytojas žada patiekti neįprastų valgių. „Mėgstu eksperimentuoti. Pavyzdžiui, šiandien gaminau bulves su šokoladu ir laimu, o ledus norėjau pagardinti svogūnais, bet sužinojau, jog yra nemažai svečių jų negalinčių valgyti“, - sakė pašnekovas.

Atidarymo vakarą pristatytos ir trys drabužių bei viena kaklo papuošalų kolekcija. Darbus susirinkusiųjų teismui, skambant gyvai muzikai, pateikė dizainerės Indrė Knabikaitė, Kristina Sviderskaitė, Genutė Rimkuvienė, Viktorija Rimkutė ir Kristina Rutkauskaitė.

 

 

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"