TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Rupių miltų makaronai su pomidorų padažu

2013 10 04 8:32
"Flickr" nuotrauka

Užvirinamas pasūdytas vanduo, sudedami makaronai. 15 minučių verdami ir nuvarvinami siete. Pomidorai nuplaunami, supjaustomi ir uždengtame puode 10 minučių troškinami su 1 puodeliu vandens.

Svogūnai ir česnakai nulupami, labai smulkiai supjaustomi ir dideliame puode įkaitintame aliejuje kepinami, kol pasidaro skaidrūs. Troškinti pomidorai virš jų sukrečiami į sietą ir pertrinami. Padažas pagardinamas druska, pipirais, maišant pavirinamas, supilamas klevų sirupas. Jei reikia, dar pasūdomas, įmaišoma koncentruota grietinėlė, sudedami nusivarvėję makaronai ir pakaitinami ant labai mažos ugnies. Į stalą paduodami apibarstyti šviežiai pjaustytais bazilikais.

Sudėtinės dalys:

3.5 l vandens

2 šaukšteliai druskos

350 g rupių miltų makaronų

1 kg pomidorų

2 svogūnai

1 skiltelė česnako

2 šaukštai aliejaus

1 šaukštelis druskos

ant peilio galo baltųjų pipirų

keli lašai klevų sirupo

4 šaukštai koncentruotos grietinėlės

1 šaukštas pjaustytų šviežių bazilikų

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"