Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Rytietiška vištiena kokosų padaže

 
2011 12 02 8:00

Patiekalui reikės: 500 g vištienos filė, 2 svogūnų, gabalėlio imbiero šaknies (apie 50 g), 200 ml kokosų pieno, 1 žaliosios citrinos, aištriojo pipiro, 100 g svogūno laiškų.

Vištienos filė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, pabarstykite prieskoniais. Svogūnus ir imbierą supjaustykite juostelėmis, sudėkite vištieną, prieskonius ir apkepkite 5 min. Tuomet supilkite kokosų pieną, smulkintą aitrųjį pipirą, smulkintus svogūnų laiškus ir patroškinkite apie 5-7 min. Patiekdami papuoškite žaliosios citrinos skiltelėmis arba svogūno laišku ir pipiriuku.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"