TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Rytietiška vištiena kokosų padaže

2011 12 02 8:00

Patiekalui reikės: 500 g vištienos filė, 2 svogūnų, gabalėlio imbiero šaknies (apie 50 g), 200 ml kokosų pieno, 1 žaliosios citrinos, aištriojo pipiro, 100 g svogūno laiškų.

Vištienos filė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, pabarstykite prieskoniais. Svogūnus ir imbierą supjaustykite juostelėmis, sudėkite vištieną, prieskonius ir apkepkite 5 min. Tuomet supilkite kokosų pieną, smulkintą aitrųjį pipirą, smulkintus svogūnų laiškus ir patroškinkite apie 5-7 min. Patiekdami papuoškite žaliosios citrinos skiltelėmis arba svogūno laišku ir pipiriuku.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"