TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Sluoksniuotos tešlos palmjerai

2013 03 31 0:00
Autorės nuotr.

Reikės: šaldyta sluoksniuota bemielė tešla (500 g), cukrus (100 g), cinamonas, graikiški riešutai, kiaušinis.

Tešlos lakštus atšildyti kambario temperatūroje. Pusę cukraus sumaišyti su cinamonu. Truputį cukraus pabarstyti ant stalo, ant jo padėti tešlos lakštą, pabarstyti cukraus ir cinamono mišiniu ir truputį pakočioti. Užberkite smulkintų riešutų. Mintyse nusibrėžti įsivaizduojamą vidurio liniją ir iki jos iš vienos pusės susukti tešlą, po to iš kitos. Supjaustyti apie 0,5 – 1 cm. storio juostelėmis ir sudėti į skardą padengtą kepimo popieriumi. Aptepti kiaušinio plakiniu ir dar pabarstyti cukrumi, kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min, kol gražiai paruduos.  

Skanaus!

Jurgita Macienė, Šiauliai

Pasidalinkite savo mėgstamiausių patiekalų receptais. Receptus su nuotraukomis siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus publikuosime rubrikoje Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"