Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Sluoksniuotos tešlos palmjerai

2013 03 31 0:00
Autorės nuotr.

Reikės: šaldyta sluoksniuota bemielė tešla (500 g), cukrus (100 g), cinamonas, graikiški riešutai, kiaušinis.

Tešlos lakštus atšildyti kambario temperatūroje. Pusę cukraus sumaišyti su cinamonu. Truputį cukraus pabarstyti ant stalo, ant jo padėti tešlos lakštą, pabarstyti cukraus ir cinamono mišiniu ir truputį pakočioti. Užberkite smulkintų riešutų. Mintyse nusibrėžti įsivaizduojamą vidurio liniją ir iki jos iš vienos pusės susukti tešlą, po to iš kitos. Supjaustyti apie 0,5 – 1 cm. storio juostelėmis ir sudėti į skardą padengtą kepimo popieriumi. Aptepti kiaušinio plakiniu ir dar pabarstyti cukrumi, kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min, kol gražiai paruduos.  

Skanaus!

Jurgita Macienė, Šiauliai

Pasidalinkite savo mėgstamiausių patiekalų receptais. Receptus su nuotraukomis siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus publikuosime rubrikoje Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"