Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Šokoladinis pyragas

 
2011 10 06 15:07

Pyragui reikės: po 2 stiklines miltų, cukraus, 1 puodelis karšto vandens, stiklinė kakavos, po 2 arbatinius šaukštelius kepimo miltelių ir sodos, 2 kiaušiniai, stiklinė tirpinto sviesto.

Paruošimas:

Sumašyti miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelus, sodą ir karštą vandenį. Viską maišyti apie vieną minutę. Į sumaišytą masę įmušti kiaušinius ir supilti tirpintą sviestą. Tuomet paruoštą tešlą supilti į kepimo formą. Pyragą kepti 180 laipsnių temperatūroje 30 - 35 min. Ataušinus pyragą pabarstyti cukraus pudra, taip pat galite papuošti mėtos lapeliu.

Skanaus!

DALINKIS:
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"