TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Šokoladinis pyragas

2011 10 06 15:07

Pyragui reikės: po 2 stiklines miltų, cukraus, 1 puodelis karšto vandens, stiklinė kakavos, po 2 arbatinius šaukštelius kepimo miltelių ir sodos, 2 kiaušiniai, stiklinė tirpinto sviesto.

Paruošimas:

Sumašyti miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelus, sodą ir karštą vandenį. Viską maišyti apie vieną minutę. Į sumaišytą masę įmušti kiaušinius ir supilti tirpintą sviestą. Tuomet paruoštą tešlą supilti į kepimo formą. Pyragą kepti 180 laipsnių temperatūroje 30 - 35 min. Ataušinus pyragą pabarstyti cukraus pudra, taip pat galite papuošti mėtos lapeliu.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"