TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Šventinis morkų pyragas

2013 03 27 0:00
Autorės nuotr.

Reikės: kiaušiniai (4 vnt.), cukrus (360 g), vanilinis cukrus (4 a.š.), citrina (1 vnt.), stambiai tarkuotos morkos (300 g), sviestas (150 g), miltai (280 g), kepimo milteliai (3 a.š.), razinos (saujelė), amaretas (šlakelis).

Citrininiam cukraus glajui reikės: citrinos sultys ir cukraus pudra, pabirstukai.

Razinas apšlastyti amaretu ir palikti, kad įsigertų. Kiaušinius išplakti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, įmaišyti tarkuotą citrinos žievelę ir išspaustas sultis. Sukrėsti tarkuotas morkas, atvėsusį tirpintą sviestą, miltų ir kepimo miltelių mišinį. Įmaišyti nuvarvintas razinas. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kekso formą ir kepti 175 laipsnių orkaitėje 40-50 min. Pasiruošti citrininį glajų: cukraus pudrą sumaišyti su citrinos sultimis iki vientisos masės. Aptepti jau atvėsusį kepinį ir papuošti pabirstukais. 

Skanaus!

Jurgita Macienė, Šiauliai

Pasidalinkite savo mėgstamiausių patiekalų receptais. Receptus su nuotraukomis siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus publikuosime rubrikoje Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"