TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Triušis prancūziškai

2013 01 10 15:43
mykitcheninspain.blogspot.com nuotr.

Su savo skaitytojais dalinamės vyne troškinto triušio receptu. Esant galimybei, būtinai išbandykite ir nepamirškite, jog šiuo metu kaip tik vyksta konkursas "Skaniausi žvėrienos patiekalai", kurio metu galite laimėti „Kotanyi“ prieskonių komplektus. 

Viskas, ką jums reikia padaryti - žvėrienos mėsos receptus su nuotraukomis ir išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, siųsti el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės, el. pašto adreso ar kontaktinio telefono bei miesto, iš kurio esate.

Daugiau informacijos apie konkursą rasite rubrikoje "Konkursai".

  

Vyne troškintam triušiui reikės:

1kg triušienos

2 svogūnai

4 pomidorai

200 ml raudonojo vyno

2 šaukštai trintų pomidorų padažo/tyrės

3-4 skiltelių česnako

2 šaukštai alyvuogių aliejaus

2 šaukštai kvietinių miltų

Keletas lauro lapų, 3 rozmarino šakelės ir prieskonių pagal skonį: druska, pipirai, žvėrienos prieskoniai

  

Gaminimo eiga:

Triušieną, supjaustę ar sukarpę mažais gabalėliais įtrinkite prieskoniais. Po to apvoliokite miltuose. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir jame iki 5 min. kepkite svogūnus, kol šie lengvai apskrus. Dėkite prieskoniais įtrintą ir miltuose apvoliotą į keptuvę ir lengvai apkepkite. Tam turėtų pakakti apie 10 min. 

Tolimesniems darbams reikės gilios keptuvės ar troškinimo puodo.

Į gilią keptuvę ar troškintuvą sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus, sutrintas česnako skilteles, apkeptą triušieną bei rozmariną. Užberkite prieskonių, sudėkite pomidorų tyrę ir viską troškinkite 20 minučių. Galiausiai, supylę raudonąjį vyną, patiekalą troškinkite dar 30-40 min.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"