Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Tuno salotos su kukurūzais ir agurkais

 
2013 04 14 0:00
Autorės nuotr.

Reikės: konservuotas tunas savo sultyse (skardinė), konservuoti kukurūzai (skardinė), šviežias ilgavaisis agurkas (0,5 vnt.), smulkinti krapai (ryšelis), majonezas (keli šaukštai), druska (pagal skonį).

Į dubenį krėsti nuvarvintą tuną, nuvarvintus konservuotus kukurūzus, šiaudeliais ar kubeliais pjaustytą šviežią agurką, smulkintus krapus, parduskinti, jei reikia ir viską sumaišyti. Patiekiant gardinti šaukštu majonezu. 

Patarimas. Geriau iš karto nemaištyti su majonezu, kad nepavendenytų.

Skanaus!

Jurgita Macienė, Šiauliai

Pasidalinkite savo mėgstamiausių patiekalų receptais. Receptus su nuotraukomis siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus publikuosime rubrikoje Skanaus!

DALINKIS:
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"