TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Upėtakis su žolelėmis

2011 10 07 15:27

Upėtakiui paruošti reikės: 500 g upėtakių (2 mažų upėtakių), 4-5 svogūnų, 1 šaukšto smulkiai supjaustytų peletrūno lapų (galima džiovintų), sviesto, pipirų, druskos, žiupsnelio kapotų muskatų, citrinų, čiobrelių šakelių arba rozmarinų, skirtų papuošti, ryžių (garnyrui).

Upėtakius išdorokite, nuplaukite ir nusausinkite. Iš smulkiai supjaustytu svogūnų, peletrunų ir kitų prieskonių paruoškite vientisa mase ir ja sukimškite i upetakius.

Paruoštas žuvis apšlakstykite citrinų sultimis, įvyniokite kiekvieną upėtakį atskirai iį gerai sviestu išteptą kepimo popierių ir ištroškinkite vidutinio karštumo orkaiteje.

Iškeptus upėtakius išvyniokite iš popieriaus, sudėkite į lėkštes, apšlakstykite citrinų sultimis ir patiekite.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"