TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Vabalų valgytoja

2010 06 29 0:00
43 metų aktorė S.Hayek pakepintas skruzdes vadina tradiciniu Meksikos patiekalu.
Užsienio spaudos nuotrauka

Salma Hayek mėgsta pasakoti apie tai, kas jai padeda išlaikyti tokią figūrą. Pasirodo, iš Meksikos kilusi aktorė valgo vabalus.

Holivudo žvaigždė mėgsta skanauti skruzdėles, kirmėles ir žiogus. Anot jos, kiekvienas turėtų išbandyti šiuos atgrasius padarus. "Tos mažos pakepintos skruzdės nuostabios, ypač su trupučiu guakamolės padažo. Žiūrėkite, man net seilė bėga! Jos tokios skanios. Ir kirmėlės - joms paruošti yra įvairiausių receptų. Maži žiogai turi dūmo prieskonį", - per JAV televizijos laidų vedėjo Davido Lettermano šou pasakojo gražuolė. Toje pačioje laidoje 43-ejų aktorė prisipažino, kad bėgant metams jos anglų kalba vis prastėja. Priežastis - vedybos su prancūzu Francois-Henri Pinault 2009 metais. Aktorės teigimu, jos prancūzų kalba tobulėja, bet kalbėti angliškai tampa vis sudėtingiau.

Beje, S.Hayek nėra vienintelė žvaigždė, kuri laikosi siaubą keliančių dietų. Prieš kiek laiko supermodelis Naomi Cambell prisipažino, kad organizmą valo gerdama neįprastą kokteilį iš klevų sirupo, kajeno pipirų, citrinos sulčių ir vandens. "Bandau tai daryti tris kartus per metus. Ilgiausiai kokteilį esu gėrusi 18 dienų iš eilės. Būtina kartkartėmis išvalyti organizmą", - sakė podiumo žvaigždė.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"