TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Vasariškos salotos su vištiena

2013 06 14 10:24
bp.blogspot.com nuotrauka

Vasara, atrodo, jau tikrai atėjo. O vasarą net ir labiausiai užkietėję mėsos gerbėjai palankiai žvelgia į salotų dubenį. Ar iš nuosavo daržo, ar iš turgaus, ar prekybos centro – birželį salotos skanios visur. O šitaip paruoštos jos patiks ir mėsėdžiams.

Mūsų salotoms reikės:

Vištienos filė – 400 g;

Pomidorų – dviejų;

Juodųjų alyvuogių – 100 g;

Fetos sūrio – 100 g;

Baltos duonos – 50 g;

Alyvuogių aliejaus – dviejų šaukštų;

Acto – šlakelio;

Pipirų – žiupsnelio;

Žinoma, salotų lapų! Kiek, kokių ir kaip suplėšytų – spręskite pagal skonį.

Gaminame.

Pirmiausia nedideliais gabaliukais supjaustome vištienos filė. Pakepiname, kol gražiai apskrunda, leidžiame jai atvėsti.

Tada paskrudiname kubeliais supjaustytą duoną, taip pat leidžiame atvėsti.

Suplėšome nuplautus ir nusausintus salotų lapus, supjaustome pomidorus, alyvuoges (skersai per pusę), fetos sūrį (kubeliais).

Viską sudedame į dubenį, apšlakstome aliejumi, actu ir užberiame pipirų. Išmaišome.

Valgome. Vasariška. Skanu.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"