Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Vištienos kepenėlių salotos su medaus padažu

 
2011 10 06 17:22

Patiekalui reikės: 200 g vištienos kepenėlių, įvairių salotų, nedidelė kekė vynuogių, krapų, kario prieskonio, druskos, pipirų. Padažui reikės: aliejaus, 1 citrinos, 1 arb. šaukšt. dirbtinio medaus, česnako skiltelės, vynuogių acto.

Paruošimas: 

Kepenėles pabarstykite prieskoniais, iškepkite. Į lėkštę sudėkite suplėšytas salotas, apšlakštykite citrinų sultimis, sudėkite vynuoges be kauliukų, keptas kepenėles ir apšlakstykite padažu.

Padažui medų sumaišykite su actu ir susmulkintu česnaku.

Salotas rekomenduojama valgyti su paskrudinta balta duona.

Skanaus!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"