TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Vištienos kepenėlių salotos su medaus padažu

2011 10 06 17:22

Patiekalui reikės: 200 g vištienos kepenėlių, įvairių salotų, nedidelė kekė vynuogių, krapų, kario prieskonio, druskos, pipirų. Padažui reikės: aliejaus, 1 citrinos, 1 arb. šaukšt. dirbtinio medaus, česnako skiltelės, vynuogių acto.

Paruošimas: 

Kepenėles pabarstykite prieskoniais, iškepkite. Į lėkštę sudėkite suplėšytas salotas, apšlakštykite citrinų sultimis, sudėkite vynuoges be kauliukų, keptas kepenėles ir apšlakstykite padažu.

Padažui medų sumaišykite su actu ir susmulkintu česnaku.

Salotas rekomenduojama valgyti su paskrudinta balta duona.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"