TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
ŽMONĖS

Jaukus prieglobstis prie Minsko plento

2016 09 24 6:00
"Ibis Styles" viešbučio generalinė direktorė Simona Arštikienė (dešinėje) ir restorano vadovė Violeta Šocik dirba ranka rankon, kad svečiai jaustųsi patogiai. Alinos Ožič (LŽ) nuotraukos

Esame įpratę, kad viešbučio paskirtis – apsistoti nakvynės atvykus į svečią šalį. Sostinėje prie Minsko plento įsikūręs „Ibis Styles“ viešbutis ir restoranas „Dining room“ šią sampratą smarkiai praplečia – čia sėkmingai organizuojami įvairūs renginiai, o restorano virtuvę įvertinę vilniečiai atvyksta tiesiog papietauti, pavakarieniauti ar ką nors atšvęsti.

Kaip pasakojo „Ibis Styles“ generalinė direktorė Simona Arštikienė, jų mėgstama veikla – išvažiuojamieji banketai, specialus konferencijų meniu, skirtas kavos pertraukėlėms, dalyviams pamaitinti. „Viešbučio ir restorano stiprioji vieta – didelės erdvės ir labai graži aplinka, tad įvairioms konferencijoms, korporatyviniams vakarėliams ar pristatymams jie kuo puikiausiai tinka. Vasarą siūlome kitokius, nei per ilgus metus įprasta, renginius įmonėms. Kadangi esame įsikūrę Pavilnių regioninio parko teritorijoje, aplinka lauke tam itin tinkama. Turime ir tris konferencijų sales. Jose įmonės gali organizuoti įvairius mokymus, valdybos ar tarybos susirinkimus, o kavos pertraukėles daryti dideliame viešbučio kieme ant pievos. Čia pat galima surengti kepsnių ant žarijų vakarienę. Restorano virtuvės šefai pasiruošę patenkinti išrankiausią skonį“, – tvirtino direktorė.

Jauki ir erdvi viešbučio aplinka leidžia čia organizuoti įvairius verslo ir pramoginius renginius.

Laužyti standartus

Pasak Simonos, viešbučio komanda itin aktyvi, sportiška ir sumani, tad savo svečius skatina būti nestandartinius. Plačios „Ibis Styles“ galimybės leidžia tai daryti: čia yra didelės erdvės, 92 kambariai svečiams. Viešbutyje galima rengti ne tik regioninius, bet ir tarptautinius susibūrimus. Jis įsikūręs visai šalia Vilniaus aplinkkelio, todėl yra lengvai pasiekiamas atvykstantiesiems iš kitų Lietuvos miestų. Šalia viešbučio – didelė automobilių stovėjimo aikštelė, kurioje vietą savo transporto priemonei randa visi svečiai. „Konferencijų ar kitų renginių dalyviams galime pasiūlyti beveik viską: apgyvendinimą, maitinimą, patogias konferencijų sales, nuostabios gamtos aplinką pasivaikščioti, transportą“, – pabrėžė viešbučio vadovė.

„Ibis Styles“ laukiama ir linksmų, ką nors švenčiančių kompanijų, ir rimtų verslo atstovų, organizuojančių solidžius renginius. Nors viešbutis įsikūręs prie Minsko plento, kelionė iki miesto trunka vos penkias minutes. Be to, čia teikiamos nemokamos pavėžėjimo paslaugos: iki oro uosto, autobusų ar traukinių stoties. Į Vilniaus centrą kursuoja specialus viešbučio autobusiukas. „Mūsų vieta yra pranašumas, o ne minusas: iki miesto – vos kelios minutės kelio, viešbutis apsuptas medžių žalumos. Sostinės centre didesnei kompanijai kyla problemų, ten labai trūksta vietų automobiliams pastatyti, o mes jų turime į valias. Viešbutis naujas ir modernus, visa jo aplinka pritaikyta svečių patogumui“, – tikino Simona.

Restorano meniu padėjo sudaryti viena garsiausių Europos kulinarių Aldona Gečienė.

Garsiausios šefės meniu

Restorano „Dining room“ vadovė Violeta Šocik džiaugėsi, kad valgiaraštį jiems padėjo sukurti viena geriausių Europoje virtuvės meistrių Aldona Gečienė. „Darbas su A. Gečiene sudarant meniu buvo vienas maloniausių ir svarbiausių įvykių restorane. Pavalgyti čia ateinantys žmonės vertina, kad patiekalai sukurti ir gaminami vienos geriausių kulinarių, laimėjusių daugybę pergalių tarp profesionalų. Tai garantuoja išskirtinę kokybę“, – pažymėjo Violeta.

Tiek viešbučio, tiek restorano darbuotojai patenkinti, nes jau turi didelį būrį nuolatinių svečių, nors „Ibis Styles“ gyvuoja tik metus. „Mes iš veidų pažįstame lankytojus, kurie ateina į restoraną pusryčių, pietų ar vakarienės. Kaip verslo atstovai esame dar jauni, bet tai, kad klientai sugrįžta, džiugina ir teikia daug vilčių“, – kalbėjo Simona.

Virtuvės šefas Vytautas Vadeiša įsitikinęs, kad maistas skanus tada, kai pagamintas su meile.

Restorano vadovė Violeta juokavo sulaukianti pavalgyti ateinančių žmonių prisipažinimų, jog šie tapo priklausomi nuo čia gaminamo maisto: specialiai atvažiuoja papusryčiauti, gardžiai papietauti ar iškilmingai pavakarieniauti. „Nors negalėčiau įvardyti restorano specifikos, nes nesirenkame kokios nors konkrečios šalies virtuvės patiekalų, vienas išskirtinumas vis dėlto yra – maistą gaminame su meile. Be to, labai taikomės prie atvykstančių svečių skonio. Jei, tarkime, viešbutyje apsistoja daug prancūzų, greitai pakoreguojame savo kepinius – siūlome jiems įprastų kruasanų, bandelių. Lankstumas labai svarbus“, – įsitikinusi restorano direktorė.

Lankstumu vadovaujasi ir viešbučio administracija. Pasak Simonos, bene kiekvienam svečiui ieškoma jam tinkamiausių paslaugų. Net organizuodami, sakykime, grilio vakarėlį kompanijai, visas smulkmenas darbuotojai pirmiausiai aptaria su užsakovu, kad viskas būtų taip, kaip tikimasi.

Sezonai išnyksta

Pavilnių regioninio parko teritorijoje įsikūręs "Ibis Styles" viešbutis turi didžiulę automobilių stovėjimo aikštelę.

Restorano vadovė teigė, jog „Ibis Styles“ nėra sezoninių svyravimų – nuo tada, kai pradėjo savo veiklą, valgytojų čia tik daugėja. Jai pritarė ir Simona: „Vilniaus miesto viešbučiuose dar jaučiamas sezoniškumas – vasarą turistų atvažiuoja daugiau. Mes to nepajuntame, nes pasibaigus vasarai sulaukiame poreikio organizuoti daugiau konferencijų, atvyksta korporatyvinių klientų. Tai nebūtinai įmonių renginiai, dažnai tiesiog lankosi grupės svečių, kurie turi progą keletą dienų pagyventi patogiai, be rūpesčių ir švęsti.“

Kadangi prie viešbučio ir restorano yra erdvi automobilių stovėjimo aikštelė, čia pavakaroti ar praleisti savaitgalio atvyksta vilniečiai, švenčiantys ypatingas šventes: gimtadienius, sukaktuves, kitas įsimintinas progas. Restorano vadovė pasakojo, kad kalbėdama su svečiais ir klausdama jų atsiliepimų, ar patiko čia tiekiamas maistas, išgirsta, jog dažnas, ieškodamas vietos savo privačiai šventei, apvažiuoja nemažai restoranų ir išragauja jų siūlomus patiekalus, tačiau „Ibis Styles“ pasirenka būtent dėl to, kad čia buvo labai skanu.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ŽMONĖS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"